Awin

Gratis Webinar:
In 1 keer Stoppen met roken

Opleider: Ik stop wel

 

webinar stoppen met roken

In één keer stoppen met een methode die wél werkt

Je bent een verstokte roker of je steekt incidenteel een sigaretje op. Hoeveel je ook rookt, het mislukt elke keer weer. Diep van binnen wil je niet anders, maar het is zo moeilijk.

Herken je jezelf?

Dit schrijft Carina die Marcels gratis webinar heeft gevolgd:

“Marcel, jouw programma is top. Ik heb het gevecht met het nicotinemonster gewonnen. Een jarenlange strijd zo eenvoudig oplossen had ik nooit verwacht. Ik ben nu een niet-roker alsof het nooit anders is geweest. Dank je wel.”

In het webinar vertelt hij je precies waarom het jou nog niet is gelukt.

Dat is niet omdat je “verslaafd” bent. Het geheim van stoppen met roken is precies het tegenovergestelde. Ken je dat geheim, dan begrijp je waarom zijn programma voor de meeste rokers dé bevrijding is. Net als bij Carina.

Meld je aan voor het gratis webinar en ontdek:

  • Dat roken voor 90% aangeleerd gedrag is en slechts 10% verslaving. Dat “de verslaving” binnen een paar weken volledig uit je lichaam is verdwenen.
  • Hoe je zonder wilskracht toch in één keer kunt stoppen met roken. Want ook jij hebt een knop tussen de oren, waarmee hij jouw rookgedrag uit kan zetten.
  • Waarom de middelen die jij tot nu toe hebt gebruikt, niet werkten. Het geheim van nicotinepleisters, kauwgom, e-sigaretten en medicijnen.
  • De 13 beste methoden om te stoppen. De top-3 zal je verbazen.
  • En je krijgt de grootste denkfouten, waardoor jij tot nu toe een roker blijft.
  • Hoe 86% bij Marcel succesvol in één keer stopt. En hoe je moeiteloos voorkomt dat je ooit weer gaat roken.
  • De 4 inzichten en 3 stappen die jij moet zetten om binnen 2 weken dat ene doel te bereiken: een niet-roker zijn en vooral ook blijven!

0 reacties