Awin

Gratis online cursus Crypto en Trading

Opleider: Madelon Vos

 

 

gratis trial crypto en trading academy

Inhoud gratis online cursus Crypto en Trading:

  • Volledig gratis toegang
  • Maak kennis met bitcoin, cryptocurrencies & traden
  • Leer je eerste bitcoin of cryptocurrencies aan te schaffen
  • Krijg je eerste €5 bitcoin gratis
  • Leer bitcoin en cryptocurrencies veilig op te slaan
  • Leer de basis van Technische Analyse
  • Krijg een voorproef van hoe grafieken werken en hoe je deze leest.
  • Deze cursus dient als preview van de volledige cursus

In de financiële wereld zijn de publicerende vrouwen op één hand te tellen. In crypto-land is het nog erger. Daarom moeten we onze Madelon Vos koesteren.

Over Bitcoin, Crypto munten & Traden 

Bitcoin werd op 3 januari 2009 gelanceerd met als doel het creëren van een gedecentraliseerd betaalmiddel. Bitcoin is schaars en heeft een maximaal aantal van 21 miljoen Bitcoin. De prijs van bitcoin wordt bepaald door vraag en aanbod. Als veel mensen interesse in Bitcoin hebben, en er weinig mensen willen verkopen dan stijgt de vraag en dus de prijs. Als veel mensen besluiten om al hun Bitcoin te verkopen en de vraag daalt, dan daalt de prijs. De koers van Bitcoin kent een vrij volatiel verloop.

Bitcoin is een hedge tegen het financiële systeem. Dit systeem bungelt momenteel op het randje van de afgrond. Daarom is nu leren over bitcoin, relevanter dan ooit!

Veel Crypto-fanaten kwamen erachter dat traden in een neerwaartse trend heel lastig is. Dat is waar, maar het is absoluut niet onmogelijk. Vele analisten weten het zeker, Bitcoin en crypto zijn bezig met hun opmars richting een nieuwe ‘All Time High’. Wanneer is echter nog de vraag.

Voor jou is nú de tijd om te leren, zodat je klaar staat wanneer de koersen in rap tempo omhoog schieten. Want ook in een dalende trend of zijwaartse trend, is het mogelijk om lucratief te kunnen handelen of een lange termijn portefeuille op te bouwen. Hier heb je echter wel de juiste kennis en kunde voor nodig, en daar wil Madelon Vos je met haar negen jaar ervaring graag bij helpen middels deze gratis online cursus cursus.

Wie is Madelon Vos?

Madelon Vos is sinds 2013 actief bezig met crypto’s & investeren. Zij begon haar carrière met het schrijven van columns over cryptocurrencies, economie, investeren en traden voor onder ander IEX.nl, Business Insider en Investing.com. Ook was zij drie jaar co-host bij de podcast genaamd Cryptocast van BNR Nieuwsradio en gaf zij het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam.

Inmiddels focust zij zich zeven dagen in de week op het creëeren van (video)content over cryptocurrencies, de (macro-)economie en technische analyse via YouTube en Instagram. Zij deelt haar kennis en streeft samen met haar cursisten, lezers, kijkers, luisteraars én community leden naar het best haalbare resultaat. 

0 reacties