Awin

NIEUWE ACTIES 

Verdubbel je webshop omzet met social media advertenties

Wat ga je tijdens deze gratis challenge leren:
Wat jij kunt doen om meer mensen naar je webshop te krijgen die jouw producten wel willen kopen

Hoe je je advertenties kunt inzetten die geld opleveren in plaats van geld kosten
Welke fouten je niet moet maken, zodat je verkopen zullen stijgen
Waarom adverteren anno 2022 nog steeds de manier is om je webshop omzet te verdubbelen.

Na deze challenge weet jij wat je moet doen om het aantal orders in jouw webshop te verdubbelen!
Meld je hier aan voor deze gratis challenge!! 

Zelfhypnose Seminar

Alles wat er buiten je gebeurt, gebeurt in jou. En hoe je dat het beste kan aanpassen is toch wel met hypnose. Moet je het wel kunnen natuurlijk.
Wil jij hypnose gaan leren? Zelfhypnose dan?
11 en 12 juni geeft de hypnose koning Edwin Selij een live seminar. Jij kan daarbij zijn voor een belachelijk lage prijs. Klik hier voor meer informatie.

Tantra Challenge

Als je het gevoel hebt dat er iets is dat je tegenhoudt in je leven of dat je je niet goed voelt in en over je lichaam, dan is deze gratis Tantra Challenge iets voor jou. Helaas denken de meeste mensen aan Tantra als iets puur seksueels. Dat is niet het geval. Het is zoveel meer. Het gaat over in contact komen met je Totale Zelf. Om het leven ten volle te leven. Inclusief het liefhebben van elk deel van jezelf. Klik hier voor meer informatie.

Sterker in je Wandelschoenen

Vind jij het lastig om alleen te gaan wandelen? Verdwaal je snel of voel je je niet altijd even veilig? Dan is het Sterker in je Wandelschoenen – oriëntatie- en weerbaarheidsweekend echt iets voor jou! Je gaat 2 dagen aan de slag met navigeren, oriënteren, weerbaarheid en veiligheid. Het weekend is speciaal voor vrouwen die graag alleen willen wandelen, maar dit nog niet doen. Komend jaar worden deze weekenden georganiseerd in juni en oktober. Klik hier voor meer informatie.

Bouw je business in 28 dagen

Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren van de IMU hebben een verjaardagsactie gelanceerd waarbij ze mensen in 28 dagen helpen om hun volledige online business op te zetten. Ze gaan 28 dagen op rij iedere ochtend vanaf 10:00 uur LIVE met jou aan de slag om aan jouw online business te bouwen. Ze doen alles stap voor stap voor en je kunt direct meeklikken + je vragen stellen. Na 28 dagen heb jij een geautomatiseerde online business die jou bezoekers, leads, klanten, fans en vrijheid oplevert. Klik hier voor meer informatie.

Het Miljonairs Stappenplan

Deze investering draait om winnen. Niet alleen de Mercedes, maar wat belangrijker is is jouw financiële toekomst. Je vertrekt met een plan van aanpak, het is kort, krachtig en volledig gericht op je toekomst. De win actie zorgt er voor dat dit bedrag helemaal een lachertje is. Klik hier voor meer informatie.