Awin

Cursus Affiliate Vibes

Opleider: Online Vibes
Klik hier voor de speciale korting!

 

online cursus affiliate marketing

Wil jij ook aan een passief inkomen bouwen met een website?

Met het opbouwen van een blog of website en het toepassen van affiliate marketing ben je niet alleen vrij waar en wanneer je wilt werken, maar ook aan wat. Dankzij affiliate marketing kan jij doen wat je leuk vindt en daar een (extra) inkomen mee opbouwen.

Inhoud cursus:

 • MINDSET
  De basis van elke business is een sterke mindset. Daarom begin je hier ook mee zodat je er voor de lange termijn voor gaat.
 • NICHES
  Waarover ga jij een website maken, en wat voor type website? Je bekijkt verschillende manieren en onderdelen zodat jij een goede keuze kan maken.
 • WEBSITE BOUWEN
  Wil je een website laten maken of liever alle controle in eigen hand hebben? In dat laatste geval leer je stap-voor-stap hoe je je website online krijgt.
 • AFFILIATE NETWERKEN
  Er zijn heel wat affiliate netwerken. Welke er zoal zijn, hoe je je ervoor aanmeldt en hoe je er affiliate links kan aanmaken zie je in dit onderdeel.
 • BEZOEKERS KRIJGEN
  Een website hebben is leuk, maar nog veel leuker als deze ook veel bezoekers krijgt. In dit deel ontdek je hoe je bezoekers op jouw website krijgt.
 • BASIS
  Eerst even de basis over affiliate marketing. Als je de basis weet, dan weet je ook waar je mee aan de slag gaat. En welke manieren er zijn, wat er mogelijk is en met welk budget.
 • ZOEKWOORDONDERZOEK
  Wil je mensen op je website krijgen dan is een zoekwoordonderzoek belangrijk. Hoe je dat kan met zowel gratis als betaalde tools zie je in dit onderdeel.
 • BEELDEN
  Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Hoe je beelden zoekt of maakt zodat je geen boete aan je broek hebt, hoe je deze vervolgens op de juiste formaten kan zetten en online krijgt leer in je in dit deel.
 • CONTENT
  Eén van de belangrijkste zaken van affiliate marketing is goede content. In dit deel zie je hoe je aan goede onderwerpen komt, hoe je een blogbericht opbouwt en online zet.
 • EXTRA’S
  Deze extra’s gaan over hoe je je website uit kunt breiden, andere kanalen om affiliate marketing op toe te passen, etc…

Hoi, ik ben Elke. Sinds 2012 ben ik gestart met online ondernemen. Ik heb allerlei manieren getest en ben er achter gekomen dat mijn hart het meest klopt voor affiliate marketing. Het geeft me de vrijheid om met onderwerpen bezig te zijn waar mijn interesses liggen. In de zomer kan ik buiten op het terras werken, ik hoef niet pusherig te verkopen, kan mensen inspireren en er toch mijn inkomen mee verdienen. Daar ben ik elke dag dankbaar voor.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Kies de bundel die bij jou past!

Met de videocursus kan je zelfstandig aan de slag en doorloop je alle stappen die je nodig hebt om een succesvolle affiliate website op te bouwen.

Heb je graag nog wat extra begeleiding, iemand die meedenkt over je niche en feedback geeft over je website? Dan kan je gaan voor de cursus met 6 maanden begeleiding.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.