Awin

Droog trainen voor vrouwen

Opleider: Droogtrainenacademie
Klik hier voor de speciale korting!

 

droog trainen voor vrouwen

Ben jij klaar voor het perfecte lichaam?

Binnen 8 – 16 weken effectief je vetpercentage verlagen voor ​een strakker​ en mooier gevormd lichaam!!

Ik heb me niet kunnen voorstellen zoveel resultaat te boeken in dit korte tijdsbestek. Echt ongelooflijk. Ik wil Rinus en Henry enorm bedanken voor het delen van jullie kennis en jullie actieve betrokkenheid.

Alles wat je nodig hebt in één simpel te volgen protocol

 • De exacte methode die zij gebruiken om je vetpercentage te verlagen
 • Inzicht in jouw dagelijkse calorieverbruik (voor jouw lichaam en levensstijl) 
 • Uitleg ​hoe zij ”diëten” (alles eten wat je lekker vindt en toch vet verliezen)
 • Uitleg over effectief trainen voor optimaal resultaat (​krachttraining en cardio)
 • Hun ​exacte strategieën voor blijvend vetverlies (geen jojo effect meer)

Zij hebben dit succesvolle protocol geschreven zodat jij 100% zelfstandig aan de slag kan. Jij krijgt alle praktische en nuttige informatie die jij nodig hebt om resultaat te bereiken.

Geen overbodig info. Gewoon een helder stappenplan met alle informatie over training, voeding en lifestyle ​waar jij resultaat mee gaat bereiken.

  Wat krijg je allemaal?

  Onderdeel 1: ​Hoe om te gaan met voeding voor vetverlies (E-Book waarde €47) Voeding is een essentieel onderdeel als het gaat om vetverlies.​Veel ​vrouwen falen om blijvend vet te verliezen omdat ze simpelweg de verkeerde dingen doen. Ze focussen zich op details en vergeten daarbij de basis, die 90% van het resultaat geeft.​​​ Inzicht is het sleutelwoord voor succes. Een voedingsplan wat afgestemd is op jouw lichaam en behoeftes. Weten wat je kan en mag hebben, terwijl je alles eet wat je lekker vindt (flexibel diëten), en toch resultaat bereiken. Dat is waar onze methode om draait. We leggen je stap voor stap uit wat jij moet doen om effectief vet te verliezen, wat te doen als vetverlies stokt, en hoe je dat vet er uiteindelijk permanent af houdt.

  Onderdeel 2: ​Hoe om te gaan met krachttraining en cardio (E-Book waarde €47) Voldoende bewegen is een belangrijk onderdeel van vetverlies. ​​Ze focussen zich daarbij op de juiste balans tussen krachttraining, cardio en (meer) bewegen tijdens je dagelijks leven. Veel ​vrouwen maken de fout dat ​ze anders gaan trainen om vet te verliezen. Met als gevolg spierverlies tijdens het cutten (​door verkeerde krachttraining en teveel cardio).​ Ze leggen je in dit e-book exact ​alle ​essentiële zaken uit rondom​ krachttraining. Ze leren je hoe je krachttraining effectief gebruikt tijdens vetverlies (waarbij de focus ligt op spierbehoud, en wellicht zelfs spieropbouw). Daarnaast leggen ze je uit hoe je cardio kan gebruiken als nuttig middel om je vetverlies op gang te krijgen, en te houden.
  Onderdeel 3: ​Progressie meten en het plan bijstellen (E-book waarde €27) Meten is weten. ​​​​​​Hoe we​et ​je of ​je progressie maakt? Juist. ​Data. Willekeurig dingen doen in de hoop dat het resultaat op gaat leveren is niet de beste methode. Ze leggen je exact uit hoe je van week tot week objectief data kan verzamelen zodat je weet of je de goede kant op gaat. ​Daarnaast leggen ze je uit wat je moet doen als vetverlies niet op gang komt, of wanneer je vetverlies bijvoorbeeld stokt (wat in veel gevallen zo is). ​​​
  Bonus 1: ​Handige Macrocalculator (Excel waarde €37) ​Alles ​​begint met je voedingsplan.​​​​Met ​deze excel macrocalculator bereken jij binnen een seconde de startwaardes voor jouw voedingsplan. ​Met deze startwaardes, en de informatie uit het e-book over voeding, ga je zelfstandig aan de slag. ​De calculator berekent ​de benodigde calorieën en geeft aan in welke verhoudingen jij je macronutriënten vetten, koolhydraten en proteïne dient te eten. Ze leggen je exact uit hoe jij je voeding​splan kan instellen in een gratis app, en hoe jij voeding kan gaan “tracken” (met video). Daarnaast leggen ze je exact uit hoe jij zelf je eigen voedingsschema samen kan stellen (zodat je in de toekomst zelfstandig bent en nooit meer afhankelijk van ons of een ander).
  Bonus 2: Trainingsschema’s voor in de gym en thuis (PDF waarde €37) Progressief trainen voor de beste resultaten. Je ontvangt trainingsschema’s voor 3, 4 en 5 dagen per week voor in de sportschool (gym). Deze schema’s zijn ​samengesteld op basis van wetenschappelijke principes zoals progressive overload. ​De schema’s bestaan uit 3 fasen waarbij je telkens progressief gaat opbouwen (je lichaam iedere keer net wat meer stress bezorgen). Alles is voor je uitgedacht. Trainingssplit, oefeningen, volume, frequentie, intensiteit, rust, etc. Het enige wat jij nog hoeft te doen is hard trainen. ​Naast de trainingsschema’s voor in de gym hebben ze een 4-dagen schema gemaakt voor ​vrouwen die thuis trainen. Dit schema is op lichaamsgewicht (bodyweight). Je hebt hier dus niets extra’s voor nodig. Ook dit schema is gebaseerd op progressive overload.
  EXTRA BONUS: ​GRATIS ​toegang tot de DTA ​support groep (Groepscoaching waarde ​​ONBETAALBAAR) Samen met gemotiveerde mensen werken aan jouw droomlichaam.Dat kan in de DTA support groep. In deze groep zitten mannen en vrouwen die net als jij bezig zijn met het werken aan hun droomlichaam. Ze streven ernaar om de beste versie van zichzelf te worden. In deze groep mag jij 24/7 al je vragen stellen over het Droog Trainen Protocol, zodat jij makkelijker richting jouw doel(en) kan werken. In deze groep zitten inmiddels honderden mensen die nu lekker(der) in hun vel zitten, fit en sterk zijn, en trots zijn op hun lichaam.

  0 reacties

  Een reactie versturen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.