Awin

Online cursus EFT Tapping

Opleider: Zonnevlecht Opleidingen
Klik hier voor de speciale korting!

 

eft tapping

EFT Tapping Techniek

Tijdens deze online cursus EFT Tapping leer je de technieken om je emotionele bagage los te laten in plaats van ermee te moeten leren leven.

Met deze Techniek heb je de tool in handen om geestelijke en lichamelijke klachten te verminderen met als resultaat dat je lekkerder in je vel zit. Zit je in een dipje? Dan heb je met de EFT Tapping Techniek een mooie tool in handen om daar zelf snel iets aan te doen. 

EFT kan je in korte tijd leren, en daarmee heb je de sleutel in handen om je dagelijkse leven, en die van anderen, een stuk aangenamer te maken.

Het uitgebreide werkboek en protocollen boek worden ondersteunt door audio’s en video’s.

Inhoud online cursus EFT Tapping Techniek:

Deze ETF cursus is voor masseurs, massagetherapeuten, coaches, hypnotherapeuten, NLP coaches, die de EFT technieken beroepsmatig willen toepassen in hun praktijk. Maar ook voor iedereen die vanuit interesse meer wil leren over de EFT techniek.

EFT kan goed gecombineerd worden met andere therapie vormen en massage behandelingen. 

EFT kan ook goed toegepast worden op jezelf. Door het toepassen van EFT zal je sneller resultaat en veranderingen ervaren ten aanzien van je probleem. 

Indien op de juiste manier toegepast kan EFT in ongeveer 90% van de behandelingen een verlichting of een positieve verandering teweegbrengen.

EFT is een waardevolle, aanvullende, behandelwijze voor je praktijk of voor jezelf als tool om te ont-stressen, jezelf te bekrachtigen of belemmerende overtuigingen los te laten.

  Zonnevlecht Opleidingen is de online specialist in online cursussen (thuiscursussen).
  Al meer dan 17 jaar is Zonnevlecht Opleidingen opleider in de complementaire zorg voor de zorgprofessional. zij onderscheiden ons door het grote aanbod aan cursussen, opleidingen en masterclasses, de kwaliteit en kennis van de trainingen en de persoonlijke aandacht voor de ontwikkeling van onze cursist. 

  Andere Cursussen van Zonnevlecht Opleidingen zijn:

  0 reacties

  Een reactie versturen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.