Awin

Cursus Gezond in 4 weken

Opleider: Oersterk Academy
Klik hier voor de speciale korting!

 

gezond in 4 weken

Online Cursus “Gezond in 4 Weken”

Ervaar jij lichamelijke ongemakken als darmklachten, huidklachten, moeheid of stemmingswisselingen? Investeer in kennis over voeding waar jij en je naasten je hele leven van blijven profiteren. Ontdek hoe écht gezonde voeding een verschil van dag en nacht kan maken in hoe je je voelt, hoe je functioneert en hoe je leeft.

Deze online cursus is ontwikkeld door drs. Richard de Leth. Tijdens zijn opleiding geneeskunde verbaasde hij zich al dat voeding zo weinig aandacht kreeg in de preventie van klachten én bij het oplossen van klachten.

Na zijn opleiding is hij zich écht in voeding gaan verdiepen. Hij ontdekte meer en meer over de kracht van voeding. En hij ging zich meer en meer verbijsteren over hoe we in onze maatschappij – maar ook in de zorg! – met voeding omgaan.

Voeding en gezondheid lijken vandaag de dag losgekoppeld. Veel mensen eten in dienst van hun smaak, niet in dienst van hun lichaam. Het moet vooral lekker zijn.

Of het ook gezond is? Daar denken we minder over na. Dat is niet zo vreemd. Want je krijgt nergens informatie over gezonde voeding. Of beter gezegd: overal en nergens – met als eindresultaat dat je het nog niet weet.

Voeding heeft een grote uitwerking op je gezondheid

Echt voeding voedt. Geeft je energie. Verbetert je stoelgang, je nachtrust én je stemming. Als je lekkerder in je vel zit, functioneer je beter. Op alle fronten. Investeren in je voeding, zowel in de juiste kennis als op je bord, betaalt zich dus op veel fronten terug – vooral in je kwaliteit van leven.

Zijn belangrijkste inzichten vind je in de online cursus Gezond in 4 Weken

  • Kennis en inzichten die iedereen moet hebben om zijn gezondheid te beschermen en te versterken
  • Kennis die je in je eigen leven kunt toepassen, in je gezin of in je praktijk
  • Vier weken lang elke week een nieuwe module van de cursus
  • Leerzame en prikkelende video’s, sheets en readers
  • Elke week een hapklaar weekmenu mét boodschappenlijstje
  • Vragenlijsten & checklists om al tijdens de cursus je vorderingen bij te houden
  • Praktische tips hoe je gezonde voeding consequent en makkelijk doorvoert in je keuken en je leven
  • Bonussen: diverse hoofdstukken uit mijn verschillende boeken in PDF-vorm

Deze cursus gaat vooral ook over doen!

Theorie is mooi, maar de praktijk is weerbarstig. Daar falen de meeste mensen: de vertaalslag van kennis naar je bord. Daarom wordt je in deze cursus letterlijk op weg geholpen. Je hoeft zelf geen kopzorgen te hebben over wat je gaat eten: je krijgt elke week een hapklaar weekmenu mét boodschappenlijstje. Je ervaart zo direct de kracht van gezonde voeding. Want voelen wat OERsterke voeding met je doet, is pas écht begrijpen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.