Awin

HappyMom Online Cursus

Opleider: House of Care
Klik hier voor de speciale korting!

 

online cursus happymom

HappyMom

Een korte online training van ‘overleven’ naar genieten

Als je wilt leren hoe je loskomt van de twijfel, de onrust en het gevoel dat je het misschien niet goed doet als mama, dan ga je nu ontdekken hoe je dat gaat lukken.

Het moederschap zet je leven op z’n kop, je bent 24 uur per dag met je kindje bezig, alles is nieuw en je bent doodop. De structuur is eruit omdat alles verandert in deze nieuwe situatie.

Het is best lastig om dan weer in control te komen en ook nog goed voor jezelf te zorgen. Je kindje staat op nr. 1 en je bent geneigd jezelf te vergeten.

En dat is logisch omdat je nu de verantwoordelijkheid hebt over het welzijn van je kindje. En je wilt dat zo goed mogelijk doen. Dus hol je door. Je staat in de overlevingsstand.

Maar er is een antwoord waarmee je je leven weer terug kunt pakken. Ook als je kindje nog 8 voedingen per dag nodig heeft en je ‘s nachts weinig aan slaap toekomt. Je hebt namelijk twee opties: je kiezen op elkaar en doorzetten of terugkeren naar de basis, naar datgene waar het echt om gaat.

HappyMom helpt je om dat laatste te doen.

Dit toegankelijke programma helpt je te ontdekken welke factoren een belangrijke rol spelen in die eerste tijd met je kindje en wat er werkelijk toe doet voor jou als mama. Het geeft je een concreet raamwerk om dat ook te bereiken.

Met de 8 modules van HappyMom stop je met hollen en stug doorzetten. En ga je naar meer vertrouwen in jezelf als mama en balans in je leven. Door te stap voor stap ontdekken wat jij en je kindje nodig hebben om te ontspannen en blij te worden.

Maak de eerste tijd met je kindje onvergetelijk

  • Een publiek geheime methode (die bijna niemand toepast) om weer in balans te komen
  • De ‘medicijnen’ tegen het verwoestende effect van perfectionisme 
  • Hoe het onmogelijk wordt voor anderen om jou in de war te brengen met hun eeuwige ‘goedbedoelde’ adviezen
  • Waarom je kindje op nr. 1 zetten een gevaarlijk advies is (en hoe je in plaats daarvan jezelf op nr. 1 zet)
  • Hoe je in korte tijd de relatie met je kindje kunt verstevigen en waarom dit belangrijk is voor haar/zijn verdere leven
  • Simpele tools om meer te genieten van je ‘momlife’, zonder mega veranderingen door te voeren

Bonusmateriaal

Naast de 8 modules ontvang je ook nog een aantal bonussen: privé podcasts en E-Books, die je alleen als deelnemer van de cursus kunt beluisteren en downloaden:

  • De beproefde en effectieve methode van de 3 R-en Rust, Reinheid & Regelmaat uitgewerkt in talloze praktische mogelijkheden, zowel als E-Book te downloaden of te beluisteren als podcast – zo kun je deze methode snel en simpel in de praktijk toepassen.

  • 3 krachtige tools om met ondermijnende gedachten en emoties om te kunnen gaan met 6 oplossingen dit in je leven te integreren. Ook dit is te beluisteren in een speciale podcast en er is een transcriptie om te downloaden.

  • Een ‘checklist huilen’ met tips hoe je kunt omgaan met het huilen van je kindje en hem/haar kunt troosten. En daarin tevens de ins en outs van Dunstan BabyTaal (hoe je de verschillende huiltjes kunt herkennen).

  • Een privé podcast als afsluitend steuntje in de rug!

Kies voor terug naar de basis, rust, vertrouwen, de relatie met je kindje. Het geluk. De Roze Wolk.

Doe mee met HappyMom. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.