Awin

Healing Membership

Opleider: Higher Spirit Academy
Klik hier voor de speciale korting!

 

healing membership

Healing Membership

Wanneer je er bewust voor kiest om de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en alles dat zich in je afspeelt; al je gedachten, triggers, pijn, gevoelens en emoties, dan kan er een diepgaande en vooral werkelijke transformatie plaatsvinden.

Natuurlijk is dat niet altijd even makkelijk, gaat het met ups & downs, maar vanuit die verantwoordelijkheid kom je in beweging en ga je stappen zetten, zodat er werkelijke heling kan plaatsvinden.

Je creëert hierdoor steeds meer ruimte voor je ware zelf. En als gevolg hiervan wordt het leven geweldig en je goed voelen wordt de norm voor jou.

Bonussen:

 • Het online programma ‘Reis terug naar je Hart’ t.w.v. € 197,00. Tijdens dit programma staat het integreren van zelfliefde centraal. Je ontdekt wat je hierin tegen houdt en hoe je dit kunt transformeren, zodat je steeds meer vanuit liefde kunt gaan leven. Naast de uitgebreide lessen, bestaat het programma uit twee live webinars, meditaties, energetische sessies en oefeningen.
 • Het online programma ‘le ‘Master Your Emotions’ t.w.v. € 249,00. Tijdens deze training ga je: jouw binnenwereld stap voor stap in kaart brengen, leren waar jouw weerstanden liggen (en hoe je deze kunt transformeren tot een kracht), leren waarom je instinctief reageert en dat je hierin een keuze hebt, inzicht krijgen in jouw (belemmerende) patronen en deze transformeren, jouw basisbehoeften onderzoeken, ontdekken welke wijsheid er achter emoties zitten, emotionele verstrengelingen onderzoeken en ontrafelen.

Ik raad je zeker aan lid te worden van het healing membership! Ik zit er al van bijna het begin af bij en het bevalt me uitstekend. Je kunt wanneer jij er tijd voor hebt een healing, meditatie of opschoning ontvangen. Je hoeft er alleen maar even voor te gaan zitten. De mogelijkheden zijn ontelbaar, ik heb ze nog niet allemaal gehad en ontdekt. De tips zijn ook heel waardevol en de liefdevolle energie waarmee ze werkt stroomt zeer krachtig door haar heen, het is super voelbaar. Ik ben intussen al zelfverzekerder en geduldiger geworden!

Transformatie begint als je een stap zet!

Als je kiest voor het Healing Membership dan zet je een belangrijke stap in jouw helingsproces en verdere ontwikkeling. Je gaat het commitment met jezelf aan om nu werkelijk ervoor te gaan.

Het Healing Membership zal je vervolgens voorzien van alle energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips die je nodig hebt om daadwerkelijk een innerlijke transformatie te maken.

Jezelf helen was nog nooit zo makkelijk!

Of je nu een losse energetische sessies wilt doen of stap voor stap door jouw helingsproces gaat, met het enorme aanbod zit er altijd een juiste sessie voor je bij.

Twijfel je welke sessies je gaan helpen bij het behalen van jouw doel? Stel je vraag op het besloten Forum of vraag een persoonlijk advies aan.

Wat zit er allemaal in het Membership?

 • Onbeperkte toegang tot alle sessies en content binnen het Membership
 • De sessies zijn geschikt voor alle levels, van beginners tot gevorderden
 • Ruime keuze en uiteenlopende thema’s
 • Er worden regelmatig nieuwe sessies toegevoegd
 • Ruimte om al je vragen te stellen en ervaringen te delen binnen de community
 • Maandelijks een gratis deelname aan de Volle Maan Healing & Clearing
 • Alles persoonlijk ingesproken door Regina
 • VIP-toegang tot unieke challenges en live online sessies
 • Aantrekkelijke kortingen op activiteiten buiten het Healing Membership
 • Elke maand opzegbaar
 • 24/7 beschikbaar, wanneer jij het nodig hebt
 • Gratis app, zodat je de sessies gemakkelijk op je smartphone kunt beluisteren

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.