Awin

Interieurcursus

Opleider: LOI
Duur: 9 maanden
Klik hier voor de speciale korting!

 

interieurcursus

Interieurcursus 

De LOI interieurcursus is de ideale studie voor iedereen die graag met interieur en styling bezig is of graag advies wil kunnen geven op interieurgebied. Wil je van je huis of kantoor een sfeervol geheel maken, een bepaalde uitstraling creëren of een interieur dat helemaal past bij de bewoners? Dan is deze interieurcursus een aanrader.

Deze cursus besteedt aandacht aan interieurstijlen en het inrichten van een interieur waarin alles klopt. Je leert niet alleen hoe ruimtes kunnen worden ingericht en aangekleed, maar ook hoe ruimtes goed ontworpen kunnen worden. Na afloop van de interieurcursus heb je kennis opgedaan waar je je leven lang iets aan hebt. Ook zul je ontdekken dat je, door je deskundigheid, meer plezier zult beleven aan je eigen interieur!

Je leert in deze cursus je ideeën niet alleen op papier uitwerken, maar ook digitaal. Naast het handmatig tekenen, leer je werken met het gebruiksvriendelijke digitale tekenprogramma SketchUp. Dit kun je zelf kosteloos downloaden.

Waarom kiezen voor deze interieurcursus?

  • Gratis een complete tekenset.
  • Inspirerend lesmateriaal.
  • Gratis extra boek ‘De menselijke maat’.
  • Gratis praktijkdagen.

Voor wie?

Kijk jij graag naar woonprogramma’s? Struin je regelmatig door woon- en lifestylewinkels op zoek naar leuke items voor in huis? Dan is deze creatieve cursus echt iets voor jou! Of je je huis nou een compleet nieuwe sfeer wilt geven, of praktische oplossingen zoekt voor bepaalde woonproblemen, met deze interieurcursus doe je alle kennis op om je eigen huis óf dat van anderen smaakvol en praktisch in te richten. Ook als je beroepsmatig te maken hebt met interieur en je kennis verder wilt verdiepen, is deze cursus een aanrader.

Na afloop van de cursus:

  • ben je in staat om een interieurontwerp te maken voor alle kamers van het huis.
  • kun je optimaal gebruikmaken van de ruimte en omstandigheden zoals lichtval e.d.
  • maak je doordachte keuzes in het gebruik van kleur, materialen en verlichting.
  • weet je rekening te houden met de praktische functies van een ruimte.
  • ben je in staat om interieurtekeningen te maken en anderen te adviseren over hun interieur.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.