Awin

Kundalini Yoga Club

Opleider: GuruGian
Klik hier voor de speciale korting!

 

kundalini yoga

Kundalini Yoga Club

Wil je meer flexibiliteit, innerlijke rust en bewustzijn zonder dat je de deur uit moet?

De hele maand onbeperkt online Kundalini Yoga en Meditatie lessen met Kundalini Yoga Expert Guru Gian voor minder dan de prijs van een normale les!

De Ideale Online Kundalini Yoga School

Jasper heeft de afgelopen 15 jaar honderden verschillende Kundalini Yoga series en meditaties gedaan. Daarom weet hij precies waar elke kriya en meditatie voor is en hoe die in je leven voor je werkt. Ook leert hij jou hoe je de intensiteit op kunt bouwen, zodat je op een veilige manier de Kundalini activeert. Daarnaast weet hij hoe fijn het is om je yoga ervaringen te kunnen delen. Daarom heeft hij de online Kundalini Yoga Club gecreëerd. Je kunt nu gelijk beginnen.

Voor mij is Guru Gian een bron van inspiratie en positieve energie. Hij heeft immense kennis en motiveert en inspireert elke keer weer. Een aanrader. 

Ontdek de Kundalini Yoga Club:

1. De kriya en meditatie van de week
Iedere week krijg je een nieuwe Kundalini Yoga serie en meditatie in de Kundalini Yoga Club, zodat je altijd iets nieuws kunt doen. Doordat je steeds een nieuwe kriya en meditatie krijgt, is er elke week iets nieuws. Je blijft groeien en blijft de yoga beoefening leuk.

2. Voordat je gaat beginnen
Een goed begin is het halve werk. Je leert wat je moet doen voordat je begint en wat je beter niet kunt doen als je Kundalini Yoga beoefent. Ook krijg je uitgelegd wat je moet doen als je net een beginner bent. Daarnaast leer je de intune mantra’s met de betekenis van de mantra’s.

3. Achtergrondinformatie Kundalini Yoga
De geschiedenis van Kundalini Yoga is fascinerend. Hier leer je de achtergrond van Kundalini Yoga. Over adem en pranayama. De yogische anatomie en de chakras. En over de allignment in Kundalini Yoga.

4. Warming up
Voordat je met een kriya of meditatie begint, kun je er voor kiezen een warming up te doen. Je kunt kiezen uit verschillende warming ups al naar gelang je smaak en je tijd.

5. Technische uitleg houdingen
Hier krijg je via video’s de belangrijkste Kundalini Yoga houdingen en technieken uitgelegd door de Posture Master Guru Prem Singh Khalsa en zijn vrouw Simran Kaur Khalsa. Je leert de vuurademhaling, correct ademhalen, stretch pose, de bhandas en sat kriya.

6. Kundalini Boosters
Heb je weinig tijd, maar wil je toch lekker in je energie de dag beginnen? Doe dan één van de verschillende Kundalini Boosters die in de Kundalini Yoga Club staan. Deze boosters geven een snelle upliftment in je energie, zodat je je ruggengraat activeert, je navelpunt, je zenuwstelsel en je geest rustig maakt.

7. Gethematiseerde yoga sets
Of je nou een beginner bent of juist houdt van meer uitdaging: de kriya’s zijn opgedeeld in verschillende thema’s. Zo zijn er sets voor beginners, sets voor je basis, sets om jezelf uit te dagen en sets om jezelf te transformeren. Ook zijn er korte 10 minuten Kundalini boosters voor als je weinig tijd hebt en Kundalini Yoga flow series als je zachtheid nodig hebt.

8. Meditaties met en zonder mantra & pranayama
Kundalini Yoga meditaties geven je een rustige geest en een opgewekt gevoel. Het ideale middel na je werk of gewoon omdat je er zin in hebt. In de Kundalini Yoga Club vind je elke week een nieuwe meditatie. Zowel zonder als met mantra. Ook vind je er diverse pranayama meditaties.

9. Elke maand een gastdocent(e)
Je krijgt o.a. gastlessen van Surjan Kaur (Kim Bakker), Daleep Kaur (Mira Maas), Business Yoga lerares Sat Kirtan Kaur Khalsa, en Shakti Dans lerares Germaine Duynstee.

10. Kundalini Yoga Netflix: kijken waar en wanneer je wilt
Als lid van de Kundalini Yoga Club heb je via elk device toegang tot alle video’s waar en wanneer je maar wilt, zo vaak als je wilt. Je kunt dus lessen volgen wanneer het jou uitkomt. Ze hebben zelfs een speciale Kundalini Yoga Club APP voor Ipad en smartphones! Super simpel en makkelijk te gebruiken.

11. Online community
Wellicht heb je allerlei vragen over Kundalini Yoga of wil je graag je ervaringen delen. Dat kan. In de community staan Guru Gian en zijn team en alle andere leden klaar om al je vragen te beantwoorden. Ze hopen je snel te mogen begroeten.

12. Onbeperkt toegang tot de 11-daagse challenges
Elk kwartaal organiseert Guru Gian een nieuwe 11-daagse challenge. Elke keer met een ander thema. Zoals bijvoorbeeld een challenge voor een Flexibele rug, om te detoxen, voor meer zelfliefde of om je spirituele kracht te verdubbelen. Als full member blijf je ook na die 11 dagen onbeperkt toegang houden tot deze challenges.

BONUS: 15 minuten adviesgesprek over jouw ideale KY practice

Als je lid wordt van de Kundalini Yoga Club krijg je na 1 dag een mail waarin je een afspraak kunt plannen met Guru Gian over hoe jij het best Kundalini Yoga kunt beoefenen. Gebaseerd op je geboortedatum en je persoonlijke behoeftes krijg je suggesties voor kriyas en meditaties. Verder legt Guru Gian je uit hoe de Kundalini Yoga Club werkt en is er ruimte om je vragen te stellen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.