Awin

Maximized Memory Masterclass

Opleider: Maximized
Klik hier voor de speciale korting!

 

geheugen training

De Maximized Memory Masterclass

Hét online geheugenprogramma waarin jij exact leert hoe je het MAXIMALE uit jouw geheugen kunt halen.

Leer de geheime geheugentechnieken die al honderden jaren verborgen worden gehouden zodat je alles binnen no-time kunt onthouden.

ALLES-IN-1 

Enkel en alleen het beste en meest waardevolle van wat de trainers in de afgelopen jaren hebben geleerd (en nog gaan leren) met betrekking tot leren en het geheugen vind je terug in dit online programma. Het zijn korte, krachtige video’s met duidelijke uitleg, handige tools en praktische, waardevolle informatie.

Behoor tot de 1% die de verborgen technieken kent 

De technieken die zij je gaan leren zijn al honderden jaren oud en worden al eeuwen lang verborgen gehouden. En dat is natuurlijk met een reden.. Door de technieken geheim te houden, hadden zij een enorme voorsprong op hun medemens. 

Zo konden ze de belangrijke informatie snel in zich opnemen en direct toepassen. En dit kun jij ook..

Wat ga je allemaal leren: 

 • Hét grote geheim waarmee je ALLES binnen no-time kunt leren onthouden t.w.v. €889,-
  Alleen het kennen en toepassen van deze techniek gaat jouw leer snelheid al verhogen met minstens 200% tot 300%! De technieken zijn makkelijk te leren en op alle leerniveau’s toepasbaar.
 • Namen & gezichten t.w.v. €697,-
  Het onthouden van namen is een van de meest waardevolle skills die je kunt bezitten. Zowel op privé als professioneel vlak. Namen zijn magisch en door iemands naam te onthouden creëer je een gigantisch voordeel. Zeg eens eerlijk; als iemand niet eens jouw naam kan onthouden, wat beteken je dan voor die persoon?!
 • Getallen & lange cijferreeksen t.w.v. €549,-
  Niet alleen cijferreeksen, maar ook wachtwoorden, formules en datums komen aan bod! Met de technieken zul jij in staat zijn om duizenden getallen aaneengesloten te kunnen onthouden.
 • Lijsten & random woorden t.w.v. €589,-
  Wat als je feiten, woorden en lijsten heel makkelijk zou kunnen onthouden? Vrijwel alles wat je leert, bestaat uit woorden.. Zet een punt achter het eindeloos herhalen van dezelfde stof!
 • Basiskennis over de werking van hersenen en het geheugen t.w.v. €189,-
  Niet het meest leuke onderdeel van de masterclass, wel leerzaam! Door basiskennis te hebben, zorg je namelijk dat je begrijpt hoe jouw geheugen werkt. Hierdoor krijg je de technieken sneller onder de knie.
Nog veel meer! t.w.v. €200,- + 
Ze testen je geheugen vóór en na de masterclass. Ze behandelen nieuwe talen & spelling, het maken van notities en tal van andere tips, technieken zoals speedreading en andere strategieën om sneller te kunnen leren!

De technieken zijn direct toe te passen

“Ik volg de laatste tijd veel cursussen om kennis op te doen die ik toe kan passen in mijn onderneming. De technieken uit deze masterclass hebben ervoor gezorgd dat ik dingen beter en sneller kan onthouden. Het kost mij nu veel minder tijd om de informatie uit een cursus of boek goed op te nemen!”

 • Kan jouw leervermogen wel een boost gebruiken?
 • Wil je meer kunnen onthouden, en mentaal krachtiger en scherper worden?
 • Ben je klaar voor het activeren van jouw SUPER-GEHEUGEN?
 • Wil jij je maximale geheugencapaciteit benutten?

  Dan is dit het beste programma die je tegen zult komen. Alle technieken die je nodig hebt om alles wat je wil te leren onthouden, komen aan bod.

  Een andere interessante Masterclass training van Maximized is de online Slaap Masterclass om het maximale uit je slaap te halen.

  0 reacties

  Een reactie versturen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.