Awin

Online gitaarlessen

Opleider: Gitaartabs
Klik hier voor de speciale korting!

 

online gitaarles

Online gitaarles met Gitaartabs

Gitaartabs is dé plek voor het volgen van online gitaarles. Het maakt niet uit of je pas net begint met gitaar spelen of al een beetje ervaring. Je kunt gitaarlessen op 3 verschillende niveaus volgen: beginner, amateur en gevorderd. Alle niveaus zijn op dezelfde manier opgebouwd, zodat er een duidelijke structuur in de lessen zit.

Gitaarles om online akkoorden te leren

De gitaarlessen zijn ideaal om online akkoorden te leren spelen. Wist je dat je met een aantal gitaarakkoorden al enorm veel liedjes kunt spelen?

Voor alle online gitaarlessen wordt gewerkt met een handige media player. Deze dynamische mediaspeler zorgt ervoor dat online gitaarles leuk en interactief is en blijft. Door middel van de unieke media player is het mogelijk om je gitaarles terug te spoelen, te versnellen, te vertragen en nog veel meer.

Zo leer je in je eigen tempo en op je eigen manier gitaar spelen.

Heerlijke site, alles wat je nodig hebt om gitaar te leren spelen vind je hier terug. Erg goed en overzichtelijk. De lessen zijn uitstekend te volgen. Voor zowel beginners als ervaren gitaarspelers.

Structuur in online gitaarles

Het is heel belangrijk dat er een duidelijke structuur in de lessen zit. Omdat je waarschijnlijk zelfstandig aan de slag gaat, is het belangrijk om regelmatig te blijven oefenen. De structuur in de lessen maakt het eenvoudig om bij te houden waar je bent gebleven. Alle online gitaarlesniveaus volgen hetzelfde schema.

Bijvoorbeeld: wanneer je begint met de eerste les van niveau 1, start je met Algemene informatie. In het laatste deel komen de oefeningen terug die je tijdens de online gitaarlessen hebt behandeld. Daarnaast krijg je op elk niveau een trainingsschema, zodat je iedere dag kunt oefenen.

 De gitaarles niveaus zijn als volgt opgebouwd:

– Algemene informatie

– Akkoorden informatie

– Technische video gitaarles 

– Ritmes

– Liedjes om de spelen

– Trainingsschema + Oefeningen

Online gitaar spelen bij de grootste gitaarschool van Nederland

Wanneer je de basis van gitaar spelen onder de knie hebt, wil je natuurlijk moeilijkere technieken leren tijdens je online gitaarles. Daarom zijn de online gitaarlessen niet alleen voor beginners, maar ook voor amateurs en gevorderden. Bij Gitaartabs leer je onder andere improvisatietechnieken, spelen met funky ritmes en hoe je bekende riffs en licks speelt. Op die manier biedt deze online gitaarles bij ook genoeg uitdaging voor de ervaren gitarist. Ze hebben meer dan 250 gedetailleerde video’s opgenomen waarmee ze je stap-voor-stap uitleggen hoe het werkt en wat je die les gaat leren.

De kosten voor online gitaarles

De kosten voor online gitaarlessen bij Gitaartabs zijn afhankelijk van hoe snel je leert en hoe vaak je oefent. Je betaalt namelijk een maandelijks bedrag, dus hoe sneller je de lessen afwerkt, hoe minder lang je online gitaarlessen volgt. Gitaarspelen hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Voor € 9,95 per maand volg je al online gitaarles en krijg je onbeperkt toegang tot alle video’s en gitaarlesniveaus. Dat is minder dan een uurtje gitaarles bij een gitaarleraar! 

Begin vandaag met gitaar leren spelen

Ben je enthousiast geworden en wil je zelf gitaar leren spelen? Begin dan vandaag nog met online gitaarles bij Gitaartabs! Heb je altijd al akoestische of elektrische gitaar willen spelen? Wacht dan niet langer en laat je muzikale dromen uitkomen!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.