Awin

Membership School of Samkalpa

Opleider: School of Samkalpa
Klik hier voor de speciale korting!

 

mindful en miljonair

Groeien doe je samen

In School of Samkalpa ga je werken aan je money mindset, leer je groots te denken, visualiseer je jouw meest succesvolle 10.0 versie met de unieke meditaties en krijg je toegang tot Steffy’s Secrets to Success. Steffy deelt waardevolle, praktische tips, zoals haar eigen formats om KPI’s bij te houden en handboeken op te stellen. Jij zet die kennis om in actie, zodat je kunt bereiken waar je altijd al van hebt gedroomd.

Spiritualiteit en Business

De online bibliotheek wordt gaandeweg gevuld met superveel waarde op het gebied van spiritualiteit en business om jouw droomleven mee te creëren. Als bonus kan je iedere maand deelnemen aan een Zoom-meeting met elke keer een ander thema, zodat je elkaar ook echt kunt leren kennen als groep en elkaar over en weer kunt helpen.

Tijdens deze meetings ga je samen mediteren en wordt er in kleine groepjes aan specifieke opdrachten gewerkt. Zo bouw je samen aan jouw imperium en de Mindful & Miljonair community.

  • Steffy’s beste tips, tricks en tools voor business en persoonlijke groei
  • Oefeningen voor jouw versie 10.0
  • Meditaties die je kunt luisteren wanneer je maar wilt
  • Formats voor praktische zaken als KPI’s, mailtjes en teksten

Ben jij klaar om jezelf en je carrière of business naar een hoger plan te brengen?

Dan is dit online membership precies wat je nú nodig hebt. Jij gaat alles leren over Steffys succes-geheimen. Dit membership gaat verder waar het boek Mindful & Miljonair eindigt: je gaat samen aan de slag om het succes dat al in jou zit te manifesteren.

Vroeger dacht Steffy altijd dat haar succes een gelukje was, dat ze mazzel had. Totdat zij opeens doorhad:

“Ik heb mijn leven en daarmee dus ook mijn succes zélf in de hand! Ik kan het droomleven creëren dat ik wens!”

Vanaf dat moment heeft zij haar leven zo ingericht dat het echt haar droom is. Een leven dat wel bestaat uit het leiden van een succesvolle business, maar niet uit dag en nacht werken. Wel tijd voor vrienden en vakantie, geen stress en schuldgevoel.

En nee, dat betekent niet dat altijd alles 100% goed gaat. Maar wel dat zij voelt wat ze écht wil, en vanuit daar handelt.

Playing BIG, vanuit een diep vertrouwen in zichzelf en het universum. In de School of Samkalpa deelt zij al die sleutels tot succes met jou.

Aanbod van School of Samkalpa

Je kunt iedere maand een nieuwe cursus verwachten waarin we één thema bespreken. Bij iedere cursus hoort een: 

  • aantal videolessen die je op ieder moment kunt terugkijken of kunt beluisteren als podcast 
  • werkboek met opdrachten die je online kunt invullen of kunt uitprinten 
  • Zoommeeting over het thema van de maand, waarin we onze successen en tegenslagen delen, met elkaar mediteren en visualiseren  

Deze meetings kun je ook terugkijken. Soms hoort er ook een meditatie bij of een format dat Steffy zelf gebruikt. Je hebt daarnaast ook toegang tot de rest van de bibliotheek waarin je losse meditaties en andere formats kunt vinden. 

Als je nu instroomt, krijg je direct toegang tot alle cursussen, meditaties en formats van de afgelopen maanden die in het teken stonden van je mission statement, zichtbaarheid en het spiritueel stappenplan voor succes. Je kunt daardoor direct aan de slag! 

In het boek Mindful & Miljonair ‘een spirituele gids voor zakelijk succes‘ laat ondernemer en selfmade woman Steffy Roos du Maine zien welke spirituele tools je kunt inzetten voor zakelijk succes. Want spiritueel én succesvol zijn: dat is dé gouden combinatie. Dit boek geeft je inzicht in wat je echt wilt bereiken en helpt je om je dromen en doelen waar te maken.

Dit handboek biedt praktische tools en rituelen en Steffy deelt haar ervaringen om je eigen carrière op een hoger plan te brengen. Hoe gebruik je de maan als businesscoach? Welk kristal leg je tijdens een meeting op de vergadertafel? En hoe gebruik je de Law of attraction om jouw allergrootste dromen te manifesteren? Mindful & Miljonair neemt je mee langs een breed scala aan spirituele gebruiken en laat je concreet en toepasbaar zien hoe ook jij een spirituele mindset kunt vertalen naar je werk.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.